SOUL

De ziel. Een prachtig iets, maar enorm moeilijk om te doorgronden en te begrijpen. Het is onze persoonlijkheid en geeft ons leven kleur, maar kan ook voor obstakels zorgen wanneer gevoelens uit balans raken. Daarnaast ga je interacties aan met andere zielen. Mens naar mens of mens naar dier (en specifiek hier van mens naar hond). Deze interacties zijn altijd in beweging en zijn uniek. We worden allemaal in het leven op bepaalde manieren geprikkeld en geraakt en soms vinden we daarin gelijkheid en erkenning bij een ander. We groeien dan als mens. Soms echter moeten we meer tijd nemen om stil te staan bij wat er bij onszelf gebeurd en wat dit voor invloed heeft op je omgeving. Dit inzicht draagt bij aan een gelukkiger leven en een verbeterde interactie met andere individuen om ons heen. Zo ook met onze hond/honden. Activiteiten binnen de categorie 'Soul' zijn ontwikkeld om bij te dragen aan dit stuk bewustwording, zodat mens en hond individueel kunnen groeien en zich persoonlijk kunnen ontwikkelen. 

SOUL TO SOUL COACHING

Soul To Soul coaching is er voor iedereen die een luisterend oor zoekt, deskundige blik kan gebruiken, advies wilt ontvangen en wilt werken aan zelf gestelde doelen. We kijken naar jou als persoon, hoe je in het leven staat en hoe het leven om jou heen invloed heeft op jou als persoon. Vanuit daar kijken we naar de wisselwerking met het karakter van jouw hond en/of we maken stappen om de band en interactie met jouw hond te integreren voor het behalen van jou gestelde doelen. Er is immers niks zo helend als de aanwezigheid van onze honden.. 

 

SOUL SEARCH

We leren tijdens de training tools om het gedrag van onze honden te begeleiden. Vaardigheden om de hond te laten leren. Maar wat als we eigenlijk onze hond niet helemaal begrijpen? Wat als we onszelf niet helemaal begrijpen? Immers kan je een automonteur al het gereedschap geven dat er bestaat, maar hij wordt pas een vakman wanneer deze volledig snapt hoe de auto in elkaar zit. Wat de vaardigheden zijn en waar hij minder goed in is. Anders dan bij Soul To Soul coaching volg je bij Soul Search een vastgesteld traject van 4 modules. Naast zelfinzicht krijg je ook begeleiding in leerproces en gedragsherkenning bij honden.  Soul Search is momenteel te volgen als pilot.Interesse? Klik voor meer info op de knop hieronder.