Kan ik bij jullie gehoorzaamheidscursus/puppycursus volgen? 
Nee. Villa Hondenkaravaan is geen hondenschool en heeft zelf ook geen dergelijke activiteiten. Wel hebben wij een groot netwerk en denken graag met je mee. Dit kan via ons hulpvraag formulier. 
Kan ik bij jullie terecht voor gedragstherapie? 
Nee. Villa Hondenkaravaan heeft geen gedragstherapie. Wel hebben wij een groot netwerk en denken graag met je mee. Dit kan via ons hulpvraag formulier.
Ik wil graag iets leuks met mijn hond ondernemen, maar ik heb geen tot weinig ervaring. Kan ik bij jullie terecht voor een activiteit?
Ja. Wij hebben diverse activiteiten gericht op verbreding band mens/hond, beschikbaar voor alle leeftijden, rassen en niveau’s. 
Mijn hond is (erg) bang. Kan ik een activiteit bij jullie ondernemen? 
Ja. We kijken bij de aanmelding naar de reden van de angst en maken een activiteit op maat. Door de huiselijke sfeer van Villa Hondenkaravaan voelen veel honden zich vaak snel prettig. Onze dienst Snuffelsafari kan een uitstekende activiteit zijn als opbouw bij zelfvertrouwen. 
Kan ik de Villa huren voor een eigen activiteit? 
Ja. De Villa is beschikbaar voor verhuur, maar niet voor alle activiteiten. Heb je een concreet plan dan kun je dit mailen naar organisatie@dehondenkaravaan.nl. Wij kijken of het plan past binnen onze bedrijfsvisie. 
Ik ben dierprofessional en wil ruimte in de Villa huren. Kan dit en wat zijn de tarieven? 
Ja. De Villa biedt ruimtes aan voor dierprofessionals. Wij ontvangen graag bedrijven met dezelfde visie over dierenwelzijn als wij. Om te kijken of deze overeenkomen en voor een offerte op maat kun je mailen naar organisatie@dehondenkaravaan.nl.

 

VRAGEN

Staat je vraag er niet bij, vul dan het onderstaand formulier in of je kunt mailen naar organiatie@dehondenkaravaan.nl. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.