magazine 5 en 6 2020

In dit nummer o.a. lichamelijk en mentaal in balans, spelen als beloningsvorm, wanneer je huisdier sterft, verzorg je hond goed in de winter, de beste hondentuin en nog veel meer. Klik op onderstaande knop om naar de download pagina te gaan. 

magazine 4 2020

In dit nummer o.a. agressie bij honden, gebruik van halsband of tuig, werklijn v.s. showlijnen, de kosten van een hond, interviews met 3 'big ladies' uit het hondenvak en nog heel veel meer. Klik op onderstaande knop om naar de download pagina te gaan.

Introductie magazine

Nummer 1 2020, nu en voor altijd kosteloos te bekijken. Dit nummer heeft geen interactieve onderdelen en kan als .pdf vanaf computer, tablet of telefoon bekeken worden. Het bestand is hieronder te vinden.

Download
E-Magazine 1 2020
E-magazine 1 2020.pdf
Adobe Acrobat document 19.8 MB

onze betaalde edities

Hieronder zijn de losse edities van onze magazines te bestellen. Let op: wij beschikken niet over een automatisch systeem. Wanneer je het magazine besteld en betaald hebt sturen wij binnen 24 uur het magazine naar je toe. Wanneer het mogelijk is om dit te automatiseren zullen wij dit direct doen. Wil je automatisch onze magazine's ontvangen? Neem dan een jaarabonnement. 

Magazine 2 2020

Met o.a. hoe leert een hond, de relatie tussen erfelijkheid en gedrag, honden die niet alleen thuis kunnen zijn, de Tellingtonmethode, spelgedrag van de hond en nog veel meer. 

Magazine 2 2020

€ 8,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

E-magazine 3 2020

E-magazine 3 2020 met o.a. socialisatie van pups, pijn bij honden, de basis van gedragsherkenning, EHBO voor honden en nog veel meer. Let op: wij hebben nog geen automatisch verwerkingssysteem. Bij aanschaf ontvangt u binnen 12 tot 24 uur de code voor het magazine in de mailbox. Let op: deze kan in de spam komen!

E-magazine 3 2020

€ 8,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

basis artikelen

UPDATE: Feestelijk nieuws! Doordat De Hondenkaravaan het Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk heeft gekregen bieden wij onze cursisten en volgers een leuk presentje aan. Wij geven 1 jaar gratis toegang tot het magazine, vanaf nummer 4 2020. De magazine's zijn op deze pagina te bereiken.  Van elk magazine publiceren wij 3 artikelen kosteloos op onze website. Via onderstaande links kan je de artikelen lezen. Wil je het hele magazine?Het volledige magazine is op deze pagina te bestellen. De basis artikelen blijven onbeperkt beschikbaar.