Wie ben ik? 

Of beter gezegd misschien nog: wie zijn wij? Wij samen als mens en hond. Wie ben ik? Is een activiteit dat inzicht geeft in het karakter van jouw hond, jijzelf en hoe jullie samen verbonden zijn. 
In de eerste twee sessies observeren we jouw hond en bekijken wij hoe hij beweegt, obstakels aanpakt en omgaat met uitdagingen. In de derde sessie pakken we de observatie uit 1 en 2 samen en bespreken we oefeningen die helpen bij het zelfvertrouwen van jouw hond. 
In sessie 4 en 5 zoeken we de interactie tussen jou en jouw hond op. Hoe reageert jouw hond op jou en hoe vertaald zich dat naar jullie dagelijkse praktijk. In sessie 6 werk je met een voor jou onbekende (en geselecteerd op werken met vreemde mensen) hond. Zo ervaar je het verschil en kun je dit inzicht weer vertalen naar de relatie met jouw eigen hond. 
Wie ben ik? Geeft inzicht in jullie relatie en is een mooie basis voor wanneer je verder met jouw hond aan de slag wilt. Deze activiteit is voor iedereen te doen, met of zonder trainingservaring. Wie ben ik? Is geen gedragstraject of gedragsbegeleiding. 
Tarief
Blok van 6 individuele lessen
€300