Fysieke en mentale uitdaging is belangrijk voor iedere hond.Eenvoldoendedosiszorgt voor minder stress en een gelukkigere hond. Weekly Adventures is ontwikkeld om bij te dragen aan meer uitdaging. Tijdens dit wekelijkse festijn bieden wij in roedel verbandofindividueelvoorde hond op maat gemaakte activiteiten. Spelen, speuren, klimmen en klauteren. Een toevoeging voor iedereen die zijn hond wat extra’s wil bieden, als onderdeel of ondersteuningvaneengoedactiviteitspatroon. Weekly Adventures wordt begeleid door professionele instructeurs en/of gedragstherapeuten.

Roedelverband 
Honden die in roedel verband kunnen verblijven kunnen mee doen aan de Weekly Adventures groep. In de groep spelen ze niet alleen met soortgenoten, ze krijgen ook verschillende activiteiten aangeboden die passen bij de hond. Activiteit en rust worden met elkaar afgewisseld, zodat de hond niet overvraagd wordt. Denk aan een snackmoment (aangeboden uit de buurt van soortgenoten) tussendoor. De groepen zijn ingedeeld op grote. Er is een grote honden groep en een kleine honden groep. Een enkele keer worden er honden gemixt (kleine hond bij de grote of andersom), mocht dit voor de hond beter zijn. Roedelverband kan een goede manier zijn om een terughoudende of onzekere hond te laten wennen aan soortgenoten. Een Weekly Adventures roedelverband duurt 180 minuten.

Individueel 
Vindt jouw hond soortgenoten, om welke reden dan ook, niet fijn? Het is mogelijk om Weekly Adventure individueel te doen. Samen met ons team maak je een activiteiten plan dat past bij jouw hond. Dit kan speuren zijn, behendigheid, aanleren van nieuwe oefeningen of een combinatie van meerdere factoren. Een Weekly Adventures individueel duurt 60 minuten.

Samenwerking
Weekly Adventures wordt samen met Dogs On The Road gegeven. Naast de speelruimtes van de Villa gebruiken wij wisselend ook het omheinde stuk bos van Dogs On The Road in Ridderkerk. Dit terrein is ook beschikbaar voor verhuur. 

Brengen/halen
Honden dienen zelf gebracht en gehaald te worden. In sommige gevallen is ophalen en thuisbrengen tegen meerprijs echter mogelijk. Vraag bij aanmelding naar de mogelijkheden. 

Belangrijke toevoeging
Weekly Adventures is geen uitlaatservice of dagopvang. Voor uitval vanuit de organisatie wordt er geen alternatief geboden en eigenaren dienen ten alle tijden beschikbaar te zijn voor de organisatie. 

Tarieven 
Roedelverband
Kaart van 4 sessies: €155,00
Twee maanden geldig

Individueel
Kaart van 4 sessies: € 200,00 
Twee maanden geldig 

Ophalen/thuisbrengen
Op aanvraag 

Iedere kaart is twee maanden geldig. Sessies hoeven dus niet wekelijks plaats te vinden. 

Ervaringen

Kenzo
Kenzo is een kleine jongen met een groot hart. Toch zijn soortgenoten vaak spannend. Hij wilt wel spelen, alleen weet hij niet altijd hoe. Tijdens Weekly Adventures leert hij over het gedrag van (sociale) soortgenoten en hoe hier mee om te moeten gaan. 

Falco
Falco is een echte werkhond, die wel wat uitdaging nodig heeft. Weekly Adventures zorgt voor die extra uitdaging, als aanvulling op zijn activiteiten met zijn mensen thuis. Een extraatje dus, waar hij heerlijk kan ravotten met zijn favoriete vriendjes. 

Catootje
Catootje heeft last van omgevingsgeluiden. Heel vervelend, maar gelukkig leert ze van soortgenoten. Door te spelen en te zien hoe de andere honden reageren op de omgeving (onze locatie staat op een industrieterrein) wordt zij rustiger. 

Dagen

Weekly Adventures is er momenteel op dinsdag.