SNUFFELSAFARI

Neus aan en pootjes opgewarmd: ontdek samen met jouw hond onze avontuurlijk ingerichte hondentuin. Verdeeld over 6 verschillende ruimtes kan er gesnuffeld, geklommen, gekropen en ontdekt worden. Snuffelsafari kan ondersteunen bij het opbouwen/uitbouwen van zelfvertrouwen en opbouw en onderhoud van de band tussen mens en hond. 

 

Alle onderdelen kunnen, mits veilig aangeleerd, gebruikt worden voor jong en oud. Ga voor het starterspakket wanneer je graag zelfstandig aan de slag wilt met jouw hond. In het starterspakket zitten twee begeleide lessen. Zo kunnen onze professionals meekijken en tips geven over het veilig gebruik van alle attributen. Daarna kun je, zoveel als je wilt, zelfstandig samen in de villa tuinen vertier hebben. 

 

Liever mét begeleiding blijven volgen? Dat kan! Wij bieden individuele lesblokken van 6 lessen aan voor jou en jouw hond/honden. Op maat leer je hoe jullie de leukste parcourtjes kunnen lopen en je krijgt tips en adviezen om jouw hond op eigen niveau uitgedaagd te houden. 

 

Verschillende routes 

Per blok werk je samen met een trainer 1 van onze routes uit. Alle routes hebben meerdere niveaus. Je start bij niveau 1 en werkt samen naar het volgende niveau. Na het behalen van alle niveaus binnen de route kun je, als je dat wilt, door naar de volgende. 

 

Joshua Route. Voor beginners of jonge honden: een route vol met ontdekken van verschillende ondergronden, beginnende speur oefeningen, beginnende balans en coördinatie oefeningen, niet lichaam belastende behendigheidsoefeningen en meer. Binnen de Joshua Route zijn er 3 niveaus.

 

Memphis Route. Voor volwassen honden die van uitdaging en samenwerking houden. Een combinatie van behendigheid, balans en coördinatie, hersenwerk, track and trace (speuren) en gehoorzaamheid. Binnen de Memphis Route zijn er 3 niveaus.

 

Pax Route. Voor beginnende honden of senioren. Rustig kennismaken met alle grond materialen, Track and Trace (speuren) en hersenwerk. Binnen de Pax route zijn er 2 niveaus.

Kom je van ver en heb je liever een optie op maat? Dat kan! Vul het onderstaande formulier in en wij kijken graag wat we kunnen betekenen. 

TIJDEN

Nieuw rooster volgt.

 

TARIEVEN

Info volgt.


SPELREGELS

Om de Snuffelsafari zo fijn mogelijk te laten verlopen zijn er aan aantal spelregels die voor een bezoek goed zijn om te weten:

  • Een Snuffelsafari wordt afgenomen per persoon/gezin. Wil je samen met een vriend/vriendin en honden komen? Meldt dit duidelijk bij de aanmelding. Voor een extra Snuffelsafari-ganger bereken wij een toeslag. 
  • Het is per persoon/gezin toegestaan om met twee honden te komen. Voor iedere extra hond rekenen wij een meerprijs. 
  • Iedere Snuffelsafari duurt 35 minuten. 
  • Een Snuffelsafari kan 24 uur voor de afspraak kosteloos geannuleerd worden. Daarna worden de kosten doorberekend. 
  • Gebruik van de Snuffelsafari is ten alle tijden op eigen risico. 

AANMELDEN/VRAGEN

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.