Los het mysterie op
Een aantal keer per jaar roepen wij de hulp in van een paar goede speurneuzen, Jullie dus. Wij hebben dan hulp nodig bij het oplossen van een mysterie. Zoek de hints en help het mysterie op te lossen. Is jouw hond al bedreven in zoeken (detectie) dan kun je je zonder voorkennis of les aanmelden. Nog een beetje training nodig? Volg dan het lesprogramma. 
Lessen
Er worden detectie lessen gegeven op beginnersniveau, basisniveau en gevorderd niveau. In de lessen leer je hoe jouw hond verschillende geuren kan opzoeken. Een lesblok bestaat uit 6 lessen (5 trainingslessen en 1 mysterie dag). Deze kunnen individueel of in kleine groep (maximaal 3) gevolgd worden. Let op: groepsblokken starten pas bij voldoende aanmeldingen). 
Tijdens de mysteriedag krijg je een mysterie dat past bij het niveau van jouw hond. 
Mysterie dag arrangement
Wil je samen met jouw hond een leuke activiteit en ben je bekend met detectie? Kom dan eens naar een mysterie dag. Na de mysterie staat er een lekker drankje en hapje voor mens en hond klaar. Snuffel samen nog lekker uit in de tuin en ga, mysterie opgelost of niet, samen voldaan naar huis. 
Escape Room
Heb je samen met jouw hond 2 mysteries correct opgelost? Dan kun je door voor de escape room. Deze zullen vanaf midden 2023 te doen zijn. 
Tarieven 
Blok 6 lessen individueel 
Beginner, basis of gevorderd
€ 250,00  
Blok 6 lessen kleine groep
Beginner, basis of gevorderd
€ 150,00
Mysterie dag arrangement
€ 30,00