GREAT MINDS THINK ALIKE

Ontwikkeld vanuit CSI by Dogglywood - Ontwikkel de samenwerking tussen jou en jouw hond tijdens Great Sinds Think Alike. Je leert samen puzzels op te lossen door middel van speurwerk van zowel de hond als van jou. De neus van jouw hond brengt je bij een raadsel, dat raadsel los jij op om vervolgens jouw hond weer verder te kunnen brengen met het speuren. Echt teamwork dus! 

 

Je leert tijdens de individuele lessen hoe jullie deze samenwerking het beste kunnen oppakken, hoe en wat jouw hond goed kan opspeuren en hoe jij dit weer vertaald in de raadsels. Op de laatste les van het blok, les 8, moeten jullie samen ontspannen uit een afgesloten ruimte (binnen of buiten). Geen zorgen, geen kleine ruimtes en je kunt altijd weg indien nodig. Lukt het om de sleutel te vinden en jullie weer te bevrijden? Great Minds Think Alike is voor iedere hond en ieder niveau, de oefeningen worden op maat aangeboden. Dit blok is doorlopend te volgen met iedere keer aan het eind een ontsnapping, maar je kunt ook kiezen om, na het volgen van 1 blok, mee te doen met de Great Minds weekenden die vanaf 2024 twee keer per jaar gaan plaats vinden. 

 

Het blok bestaat uit 8 individuele lessen. 7 lessen van 30 minuten en 1 van 60 minuten (de ontspanningsopdracht). 

Great Minds Think Alike is nu beschikbaar als pilot. Momenteel draai ik pilot trajecten om de nieuwe diensten te verfijnen. Lijkt het je leuk om met een pilot mee te doen? Lees dan hieronder meer. De trajecten zijn bijna geheel uitgewerkt en je krijgt dan ook een volledige dienst waarin mijn ruime ervaring met coachen van mens en hond verwerkt is. Tijdens de pilot werk ik de laatste details uit en zal ik de pilot deelnemer kunnen vragen om feedback. Aanmelden voor de pilot kan tot 1 juni. Uiterste startdatum pilot is 1 augustus. Met inplannen wordt rekening gehouden met afwezigheid i.v.m. zomervakantie. De sessies worden op basis van agenda’s met elkaar afgestemd. 

OVER DOGGLYWOOD

Monique van hondenvakantiepark Dogglywood heeft een aantal jaar geleden het geweldige CSI huis ontwikkeld en gemaakt. In dit 'horror' huis is een moord gepleegd en jij en jouw hond moeten er via speurwerk achter zien te komen wie het heeft gedaan. De samenwerking en plezier die ik met meerdere van mijn honden daar heb ervaren waren de inspiratie om CSI naar Nederland te halen. Naast CSI organiseerden Kees en Monique van Dogglywood ook jaarlijks een 'Challenge': een puzzeltocht door het groen van het Thüringenwald. Net als bij CSI gaf mij dat ook altijd enorm veel voldoening. Samen met je hond uitdagingen aangaan en oplossen.. Mind blowing! Beide elementen worden nu vertaald in Great Minds Think Alike - CSI by Dogglywood. Wie weet zit er ooit wel een Great Mind reisje richting Dogglywood in.. 

Over Dogglywood: Zoek jij een hondenvriendelijk huis voor een geweldige vakantie? Is jouw hond een einzelgänger of juist een groepsdier? Wil jij privacy of zoek je juist mede-hondeneigenaren? Wil jij ontspanning combineren met inspanning samen met je hondenmaatje? Dan ben je van harte welkom in Dogglywood met ál je honden! Gelegen in het mooie Thüringer Wald, het groene hart van Duitsland, kun je ons hondenvakantiepark vinden. Een terrein van meer dan 15000 m2 geheel omheind met hierop 8 vakantiehuizen. Natuurlijk allen met een eigen omheinde tuin! Op het park zijn er allemaal faciliteiten te vinden voor honden. Denk aan behendigheidstoestellen, een omheind losloopgebied, een hondenzwembad en natuurlijk CSI! De focus op het park ligt geheel op de hond. 

TARIEVEN

Voor actuele tarieven klik je op onderstaande knop 'meer info'. 

VRAGEN EN/OF OPMERKINGEN

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.