MIND

Prikkeling van geest is belangrijk voor persoonlijke ontwikkeling en welzijn. Alle activiteiten ontwikkeld binnen de 'mind' categorie zijn bedoeld om jouw hoofd en dat van jouw hond in beweging te zetten, nieuwe ervaringen op te doen of bekende situaties op een andere manier te ervaren. Je hebt geen trainingservaring nodig om deel te nemen aan de activiteiten op individueel niveau. Voor groepsactiviteiten wordt er wel altijd gekeken of direct instroom mogelijk is of dat er eerst met elkaar aan een basis gewerkt kan worden. Dit met oog op dat ik als doel heb iedereen zich fijn te laten voelen bij de sessies/lessen. 

HABITS OF MIND

Op pad met jouw hond kan je bij vele uitdagingen brengen. Je ontwikkeld samen gewoontes. Soms werken die goed, soms minder. En soms wil je graag nieuwe gewoontes aanleren om de wandelingen met jouw hond voor beide fijner te laten verlopen. Met Habits Of Mind gaan we de praktijk in. We bezoeken diverse locaties en kijken hoe jullie samen het best kunnen omgaan met wat de dagelijkse praktijk je brengt. Habits Of Mind is een groepsactiviteit, maar voor wie nog wilt werken aan een basis ook beschikbaar om individueel te volgen. 

GREAT MINDS THINK ALIKE

CSI by Dogglywood - Ontwikkel de samenwerking tussen jou en jouw hond tijdens Great Sinds Think Alike. Je leert samen puzzels op te lossen door middel van speurwerk van zowel de hond als van jou. De neus van jouw hond brengt je bij een raadsel, dat raadsel los jij op om vervolgens jouw hond weer verder te kunnen brengen met het speuren. Echt teamwork dus! Great Minds Think Alike is momenteel te volgen als pilot. Klik voor meer info op de knop hieronder.